STUDIO KLAVIRA PROF. JOKUT MIHAILOVIĆ
Sala „Milan Grol`` / Prizemlje

Umetnička radionica je osmišljena u vidu dvosemestralnih predavanja koja se odvijaju svake subote. Studio obuhvata sve uzraste, počev od onih najmlađih pa sve do iskusnijih klavirista koje kroz individualnu nastavu na edukativan način profesorka sa svojim višedecenijskim iskustvom uvodi u svet muzike i interpretacije.

Informacije i prijave: prof. Ana Janković
ana.jankovic.piano@gmail.com
069 600560

ČAROBNA FRULA - MUZIČKA RADIONICA
Sala „Milan Grol`` / Prizemlje / za decu od 3 do 8 godina

Edukativno muzička radionica osmišljena je po jedinstvenom planu i programu muzičkih pedagoga i kompozitora, koji su se detaljno bavili metodikom nastave muzičke kulture u radu sa najmlađima. Radionica se prevashodno bavi muzičkom edukacijom dece na neposredan i suptilan način, gde deca kroz razne vrste muzičkih igara, pesama, didaktičkih igara, ritmičkih vežbi, ulaze u čaroban, bajkovit svet muzike.

tel: 069618181; 064 1991000
www.carobnafrula.com
fb/muzickaradionicacarobnafrula

LAKE NOTE - ALEKSANDER TEHNIKA U SLUŽBI MUZIČKOG IZVOĐENjA
III sprat

Psihofizički aspekt interpretacije
Informacije i prijave Natalija Jović 063 8706393
e-mail ATBeograd@gmail.com
FB ALEKSANDEROVA-TEHNIKA

ŠKOLA FILMA FOKUS
III sprat

Škola filma Fokus organizuje interaktivne i praktične kurseve iz oblasti filmske umetnosti, vikendom u centru Beograda. Već pet godina naš tim čine mladi predavači koji su znanja stekli na Unverzitetu umetnosti, a veštine predavanja radeći za inostrane institucije.

www.skolafilma.rs
060 5503077

MALA DRAMSKA RADIONICA
Draga Ćirić Živanović / III sprat

Uzrast srednjoškolci i studenti, dugogodišnja tradicija, rad u malim grupama i individualna nastava, dva javna časa, najpovoljniji u gradu.
0603551142

Korisnici prostora - partneri
MUZIČKI STUDIO
Prizemlje

www.studiokolarac.com
064-1115206

PIANO LAND
Izložbeni salon klavira / Prizemlje

Izložbeni salon klavira
065 80 75 163
info@pianoland.rs
www.pianoland.rs

UGOSTITELjSKA RADNjA KLUB

011 26 36 793

ŠKOLA MATEMATIKE 2+2
Prizemlje

Matematika nikad nije bila lakša
Programi za uzrast od 3 do 19 godina
Dodatne informacije: www.beograd2plus2.edu.rs
Tel:066/224/555
PRIJAVITE SE !!!

STUDIO ZA RANU MUZIKU
III sprat

Barokna akademija čiji je cilj edukacija mladih solo pevača i instrumentalista održava se tri puta godišnje i postala je model kvalitetnog muzičkog obrazovanja u zemlji. Kroz aktivnosti Barokne akademije, Nova beogradska opera aktivno sarađuje sa Studijom za ranu muziku kao koorganizatorom Barokne akademije. Studio je osnovan 1992. godine kao udruženje ljubitelja rane muzike kao i profesionalnih muzičara koji se bave interpretacijom muzike od srednjeg veka do baroka na istorijskim instrumentima.
pgosta@me.com

FONADACIJA OPEROSA
IV sprat

Operosa je operski i festival klasične muzike koji je osnovala finski mecosopran Katerine Hataja 2006. godine u svrhu promocije mladih operskih talenata i savremenog izraza modernoj publici. Cilj Operose jeste da se fokusira na repertoar koji odgovara mladim operskim pevačima, radeći sa vrhunskim producentima i prikazujući operu kao modernu i zabavnu formu.
www.operosa.org
061-1900696

Radionica TELO KAO INSTRUMENT na Kolarcu

                      Ovo je prva u nizu od četiri jednodnevne radionice koje ćemo realizovati jednom mesečno u Beogradu. Telo kao instrument kombinuje body percussion tehniku s pevanjem i tehnikama savremenog pozorišta. Sinhronizacija i koordinacija različitih mentalnih i fizičkih kapaciteta, disanje, koncentracija i muzičke veštine su ono…