STUDIO KLAVIRA PROF. JOKUT MIHAILOVIĆ
Sala „Milan Grol`` / Prizemlje

Umetnička radionica je osmišljena u vidu dvosemestralnih predavanja koja se odvijaju svake subote. Studio obuhvata sve uzraste, počev od onih najmlađih pa sve do iskusnijih klavirista koje kroz individualnu nastavu na edukativan način profesorka sa svojim višedecenijskim iskustvom uvodi u svet muzike i interpretacije.

Informacije i prijave: prof. Ana Janković
ana.jankovic.piano@gmail.com
069 600560

ČAROBNA FRULA - MUZIČKA RADIONICA
Sala „Milan Grol`` / Prizemlje / za decu od 3 do 8 godina

Edukativno muzička radionica osmišljena je po jedinstvenom planu i programu muzičkih pedagoga i kompozitora, koji su se detaljno bavili metodikom nastave muzičke kulture u radu sa najmlađima. Radionica se prevashodno bavi muzičkom edukacijom dece na neposredan i suptilan način, gde deca kroz razne vrste muzičkih igara, pesama, didaktičkih igara, ritmičkih vežbi, ulaze u čaroban, bajkovit svet muzike.

tel: 069618181; 064 1991000
www.carobnafrula.com
fb/muzickaradionicacarobnafrula

ŠKOLA FILMA FOKUS
III sprat

Škola filma Fokus organizuje interaktivne i praktične kurseve iz oblasti filmske umetnosti, vikendom u centru Beograda. Već pet godina naš tim čine mladi predavači koji su znanja stekli na Unverzitetu umetnosti, a veštine predavanja radeći za inostrane institucije.

www.skolafilma.rs
060 5503077

MALA DRAMSKA RADIONICA
Draga Ćirić Živanović / III sprat

Uzrast srednjoškolci i studenti, dugogodišnja tradicija, rad u malim grupama i individualna nastava, dva javna časa, najpovoljniji u gradu.
0603551142

Korisnici prostora - partneri
MUZIČKI STUDIO
Prizemlje

www.studiokolarac.com
064-1115206

PIANO LAND
Izložbeni salon klavira / Prizemlje

Izložbeni salon klavira
065 80 75 163
info@pianoland.rs
www.pianoland.rs

ŠKOLA MATEMATIKE 2+2
Prizemlje

Matematika nikad nije bila lakša
Programi za uzrast od 3 do 19 godina
Dodatne informacije: www.beograd2plus2.edu.rs
Tel:066/224/555
PRIJAVITE SE !!!

STUDIO ZA RANU MUZIKU
III sprat

Barokna akademija čiji je cilj edukacija mladih solo pevača i instrumentalista održava se tri puta godišnje i postala je model kvalitetnog muzičkog obrazovanja u zemlji. Kroz aktivnosti Barokne akademije, Nova beogradska opera aktivno sarađuje sa Studijom za ranu muziku kao koorganizatorom Barokne akademije. Studio je osnovan 1992. godine kao udruženje ljubitelja rane muzike kao i profesionalnih muzičara koji se bave interpretacijom muzike od srednjeg veka do baroka na istorijskim instrumentima.
pgosta@me.com

FONDACIJA OPEROSA
IV sprat

Operosa je operski i festival klasične muzike koji je osnovala finski mecosopran Katerine Hataja 2006. godine u svrhu promocije mladih operskih talenata i savremenog izraza modernoj publici. Cilj Operose jeste da se fokusira na repertoar koji odgovara mladim operskim pevačima, radeći sa vrhunskim producentima i prikazujući operu kao modernu i zabavnu formu.
www.operosa.org
061-1900696

Muzički atelje Pepeljuga

U saradnji sa Kolarčevom zadužbinom, kvartet Pepeljuga i TIM MUSIC PRODUCTION su osnovali Muzički atelje PEPELJUGA. Ovaj kreativno-edukativni atelje namenjen je deci i odraslima (od 3 do 93 godine) kao i profesionalcima i amaterima. Programi su prilagođeni prema uzrastu, sposobnostima i afinitetima, sa savremenim metodama koje su proistekle iz dugogodišnjeg iskustva u svim obrazovnim nivoima, kao…

Radionica TELO KAO INSTRUMENT
Subota, 23. decembar od 15 sati

                      Telo kao instrument kombinuje body percussion tehniku s pevanjem i tehnikama savremenog pozorišta. Sinhronizacija i koordinacija različitih mentalnih i fizičkih kapaciteta, disanje, koncentracija i muzičke veštine su ono čime se bavimo, kroz različite vežbe i igre, zaboravljajući prošlost i budućnost i fokusirajući se na…