Захвалност донаторима Коларчеве задужбине у 2020. години

Поносни смо на донаторе Коларца!

На појединце и компаније које верују у трајну мисију институције да пружамо додатна знања и представљамо врхунске вредности у уметничкој музици. Поверење публике у скоро девет деценија рада Коларца и 143 године постојања Задужбине ове институције наша је велика одговорност. У филантропији је најважније поверење, јасан заједнички циљ и визија. Одговорност у раподели и намени прикупљених средстава.

Са свешћу о одговорности према донаторима, изражавамо велику захвалност донаторима који су нас подржали у 2020. години:

– 39 појединачних донација грађана и укупна средства од свих донација износе 111.060,00 динара

– 12 компанија се одазвало позиву да учествује у помоћи и подршци Коларцу

Прикупљена средства и вредност дониране техничке опреме износи укупно 10.421.719,61 динара.

Ова средства су уложена у развој и одрживост текућих програма, набавку техничке опреме и продукцију аудио и видео садржаја које емитујемо на јутјуб каналу СЛУШАТЕ КОЛАРАЦ.

Наши донатори у 2021. години:

  

******************************************************************************************************************************

Обраћамо се онима који истински верују у нас, који нас воле баш такве какви смо, који нас подржавају.

Коларац је лично убеђење и став да верујемо у то што радимо, да је важно, да је неопходно. Програми и идеје које представљамо су део личних културних потреба. Осећај припадности Коларцу је део нашег културног идентитета. Зато што волимо Коларац, верујемо у мисију ове институције и верујемо у циљ да је важно да опстане и буде успешна.

Донације су намењене за финансирање наставка рада и обављања делатности институције због проблема насталих у пословању у измењеним околностима. Реализацију нових идеја које подразумевају нов, савремен и технички доступан начин комуникације са публиком у наредној сезони.

Дужни смо да опстанемо и истрајемо и изађемо из ове ситуације. Због  доследности  у представљању вредности до којих нам је стало, због пажње и поверења публике, музичких уметника, научника и свих будућих генерација које ће имати своју прилику за новим доживљајем, новим знањем и искуством стеченим у овој институцији.

Позив компанијама да донирају техничку опрему неопходну за снимање и преношење програма концерата и предавања, и за набавку софтвера и опреме за онлајн продају улазница.

 

Упутство за уплату донације:

Прималац: Задужбина Илије М. Коларца

Рачун примаоца: 160 – 321162 – 91

 

Додатне информације на sekretarijat@kolarac.rs