Обраћамо се онима који истински верују у нас, који нас воле баш такве какви смо, који нас подржавају.

Коларац је лично убеђење и став да верујемо у то што радимо, да је важно, да је неопходно. Програми и идеје које представљамо су део личних културних потреба. Осећај припадности Коларцу је део нашег културног идентитета. Зато што волимо Коларац, верујемо у мисију ове институције и верујемо у циљ да је важно да опстане и буде успешна.

Донације су намењене за финансирање наставка рада и обављања делатности институције због проблема насталих у пословању у измењеним околностима. Реализацију нових идеја које подразумевају нов, савремен и технички доступан начин комуникације са публиком у наредној сезони.

Дужни смо да опстанемо и истрајемо и изађемо из ове ситуације. Због  доследности  у представљању вредности до којих нам је стало, због пажње и поверења публике, музичких уметника, научника и свих будућих генерација које ће имати своју прилику за новим доживљајем, новим знањем и искуством стеченим у овој институцији.

Позив компанијама да донирају техничку опрему неопходну за снимање и преношење програма концерата и предавања, и за набавку софтвера и опреме за онлајн продају улазница.

 

Упутство за уплату донације:

Прималац: Задужбина Илије М. Коларца

Рачун примаоца: 160 – 321162 – 91

 

Додатне информације на sekretarijat@kolarac.rs