Zahvalnost donatorima Kolarčeve zadužbine u 2020. godini

Ponosni smo na donatore Kolarca!

Na pojedince i kompanije koje veruju u trajnu misiju institucije da pružamo dodatna znanja i predstavljamo vrhunske vrednosti u umetničkoj muzici. Poverenje publike u skoro devet decenija rada Kolarca i 143 godine postojanja Zadužbine ove institucije naša je velika odgovornost. U filantropiji je najvažnije poverenje, jasan zajednički cilj i vizija. Odgovornost u rapodeli i nameni prikupljenih sredstava.

Sa svešću o odgovornosti prema donatorima, izražavamo veliku zahvalnost donatorima koji su nas podržali u 2020. godini:

– 39 pojedinačnih donacija građana i ukupna sredstva od svih donacija iznose 111.060,00 dinara

– 12 kompanija se odazvalo pozivu da učestvuje u pomoći i podršci Kolarcu

Prikupljena sredstva i vrednost donirane tehničke opreme iznosi ukupno 10.421.719,61 dinara.

Ova sredstva su uložena u razvoj i održivost tekućih programa, nabavku tehničke opreme i produkciju audio i video sadržaja koje emitujemo na jutjub kanalu SLUŠATE KOLARAC.

Naši donatori u 2021. godini:

 

 

 

********************************************************************************************************************************

Obraćamo se onima koji istinski veruju u nas, koji nas vole baš takve kakvi smo, koji nas podržavaju.

Kolarac je lično ubeđenje i stav da verujemo u to što radimo, da je važno, da je neophodno. Programi i ideje koje predstavljamo su deo ličnih kulturnih potreba. Osećaj pripadnosti Kolarcu je deo našeg kulturnog identiteta. Zato što volimo Kolarac, verujemo u misiju ove institucije i verujemo u cilj da je važno da opstane i bude uspešna.

Donacije su namenjene za finansiranje nastavka rada i obavljanja delatnosti institucije zbog problema nastalih u poslovanju u izmenjenim okolnostima. Realizaciju novih ideja koje podrazumevaju nov, savremen i tehnički dostupan način komunikacije sa publikom u narednoj sezoni.

Dužni smo da opstanemo i istrajemo i izađemo iz ove situacije. Zbog  doslednosti  u predstavljanju vrednosti do kojih nam je stalo, zbog pažnje i poverenja publike, muzičkih umetnika, naučnika i svih budućih generacija koje će imati svoju priliku za novim doživljajem, novim znanjem i iskustvom stečenim u ovoj instituciji.

Poziv kompanijama da doniraju tehničku opremu neophodnu za snimanje i prenošenje programa koncerata i predavanja, i za nabavku softvera i opreme za onlajn prodaju ulaznica.

 

Uputstvo za uplatu donacije:

Primalac: Zadužbina Ilije M. Kolarca

Račun primaoca: 160 – 321162 – 91

 

Dodatne informacije na sekretarijat@kolarac.rs