СТУДИО КЛАВИРА ПРОФ. ЈОКУТ МИХАИЛОВИЋ
Сала „Милан Грол`` / Приземље

Уметничка радионица је осмишљена у виду двосеместралних предавања која се одвијају сваке суботе. Студио обухвата све узрасте, почев од оних најмлађих па све до искуснијих клавириста које кроз индивидуалну наставу на едукативан начин професорка са својим вишедеценијским искуством уводи у свет музике и интерпретације.

Информације и пријаве: проф. Ана Јанковић
ana.jankovic.piano@gmail.com
069 600560

ЧАРОБНА ФРУЛА - МУЗИЧКА РАДИОНИЦА
Сала „Милан Грол`` / Приземље / за децу од 3 до 8 година

Едукативно музичка радионица осмишљена је по јединственом плану и програму музичких педагога и композитора, који су се детаљно бавили методиком наставе музичке културе у раду са најмлађима. Радионица се превасходно бави музичком едукацијом деце на непосредан и суптилан начин, где деца кроз разне врсте музичких игара, песама, дидактичких игара, ритмичких вежби, улазе у чаробан, бајковит свет музике.

тел: 069618181; 064 1991000
www.carobnafrula.com 
fb/muzickaradionicacarobnafrula

ЛАКЕ НОТЕ - АЛЕКСАНДЕР ТЕХНИКА У СЛУЖБИ МУЗИЧКОГ ИЗВОЂЕЊА
III спрат

Психофизички аспект интерпретације
Информације и пријаве Наталија Јовић 063 8706393
e-mail ATBeograd@gmail.com
FB ALEKSANDEROVA-TEHNIKA

ШКОЛА ФИЛМА ФОКУС
III спрат

Школа филма Фокус организује интерактивне и практичне курсеве из области филмске уметности, викендом у центру Београда. Већ пет година наш тим чине млади предавачи који су знања стекли на Унверзитету уметности, а вештине предавања радећи за иностране институције.

www.skolafilma.rs
060 5503077

МАЛА ДРАМСКА РАДИОНИЦА
Драга Ћирић Живановић / III спрат

Узраст средњошколци и студенти, дугогодишња традиција, рад у малим групама и индивидуална настава, два јавна часа, најповољнији у граду.
0603551142

Корисници простора - партнери
МУЗИЧКИ СТУДИО
Приземље

www.studiokolarac.com
064-1115206

PIANO LAND
Изложбени салон клавира / Приземље

Изложбени салон клавира
065 80 75 163
info@pianoland.rs
www.pianoland.rs

УГОСТИТЕЉСКА РАДЊА КЛУБ

011 26 36 793

ШКОЛА МАТЕМАТИКЕ 2+2
Приземље

Математика никад није била лакша
Програми за узраст од 3 до 19 година
Додатне информације: www.beograd2plus2.edu.rs
Тел:066/224/555
ПРИЈАВИТЕ СЕ !!!

СТУДИО ЗА РАНУ МУЗИКУ
III спрат

Барокна академија чији је циљ едукација младих соло певача и инструменталиста одржава се три пута годишње и постала је модел квалитетног музичког образовања у земљи. Кроз активности Барокне академије, Нова београдска опера активно сарађује са Студијом за рану музику као коорганизатором Барокне академије. Студио је основан 1992. године као удружење љубитеља ране музике као и професионалних музичара који се баве интерпретацијом музике од средњег века до барока на историјским инструментима.
pgosta@me.com

ФОНАДАЦИЈА OPEROSA
IV спрат

Опероса је оперски и фестивал класичне музике који је основала фински мецосопран Катерине Хатаја 2006. године у сврху промоције младих оперских талената и савременог израза модерној публици. Циљ Оперосе јесте да се фокусира на репертоар који одговара младим оперским певачима, радећи са врхунским продуцентима и приказујући оперу као модерну и забавну форму.
www.operosa.org
061-1900696

Радионица ТЕЛО КАО ИНСТРУМЕНТ на Коларцу

                      Ово је прва у низу од четири једнодневне радионице које ћемо реализовати једном месечно у Београду. Тело као инструмент комбинује body percussion технику с певањем и техникама савременог позоришта. Синхронизација и координација различитих менталних и физичких капацитета, дисање, концентрација и музичке вештине су оно…