БЕЛТАНГО
13. 12. 2023. у 21
Велика дворана

ГАЛА КОНЦЕРТ ПОВОДОМ 25 ГОДИНА УМЕТНИЧКОГ РАДА

БЕЛТАНГО и пријатељи
Александар Николић, бандонеон
Ивана Николић, клавир/вокал
Антонија Нешић, виолина
Богдан Пејић, гитара
Петар Холик, контрабас

Гости концерта:

Сантјаго Хиачељо и Агостина Тарчини, танго плесни пар

Кајо Родригез, танго певач

Љубинко Лазић, тамбура

Петар Марић, хармоника

 

Улазнице: 1.500, 2.000, 2.500 дин.

Београдска филхармонија
22. 12. 2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија
ЗА ЈЕДНАКОСТ
Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Александра Конунова, виолина

Е. Елгар, Земља Дембелија (У граду Лондону)
М. Брух, Шкотска фантазија за виолину и оркестар
Е. Бич, Галска симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
15. 12. 2023. у 19
Велика дворана

Београдска филхармонија
ВЕК ВИРТУОЗА
Диригент:
Габријел Фелц

Солисти:
Ева Геворгијан, клавир
Олга Шепс, клавир
Ана Федорова, клавир

С. Рахмањинов Концерти за клавир бр. 1, 2 и 3

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
1. 12. 2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија
ЗА 100
Диригент:
Урош Лајовиц

Солиста:
Николас Алтштет, виолончело

К. Барановић, Симфонијски скерцо
Е. Елгар, Концерт за виолончело и оркестар
Ј. Сибелијус, Симфонија бр. 6

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Поетика и виртуозност
10. 12. 2023. у 21
Велика дворана

ПОЕТИКА И ВИРТУОЗНОСТ КОНЦЕРТ ПОВОДОМ 25 ГОДИНА ДУА ДЕЈАН БОГДАНОВИЋ, виолина Србија/Италија ГАБРИЈЕЛЕ МАРИЈА ВИЈАНЕЛО, клавир Италија   Б. ТАРТИНИ – Ф. КРАЈСЛЕР Соната у ге-молу „Ђавољи трилер“ Р.ШТРАУС Соната у Ес дуру, Оп. 18 Ф. ЛИСТ Grand Duo Concertantе E. ИСАЈ Елегична поема у де-молу П. И. ЧАЈКОВСКИ Valse Scherzo, On. 34   Бесплатне…