Београдска филхармонија
Петак, 31.5.2019. у 20 сати
Велика дворана

MРАКОБЕС 5
Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Татјана Мазуренко, виола

Д. Шостакович: Леди Магбет Мценског округа, свита
А. Шнитке: Концерт за виолу и оркестар
П. И. Чајковски: Симфонија бр. 4

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на 0112630744