Београдска филхармонија
Петак, 1.2.2019. у 20 сати
Велика дворана

Ашиковање 3

Диригент:
Габријел Фелц
Солисти:
Михаела Кауне, сопран
Томас Мор, тенор
Торстен Гримбел, бас

Габријел Фелц, клавир
Л. ван Бетовен: Далекој драгој
Р. Вагнер: Валкире, 1. чин

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744

Београдска филхармонија
Петак, 25.1.2019. у 20 сати
Велика дворана

Mракобес 3

Диригент:
Ханс Граф
Солиста:
Андреас Отензамер, кларинет

К. М. фон Вебер: Чаробни стрелац, увертира
К. М. фон Вебер: Концерт за кларинет и оркестар бр. 1
А. Дворжак: Отело
Г. Малер: Симфонија бр. 10 (Адађо)

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744

Београдска филхармонија
Четвртак, 24.1.2019. у 20 сати
Велика дворана

Унтерхалтовање 3

Диригент:
Ханс Граф
Солиста:
Андреас Отензамер, кларинет

К. М. фон Вебер: Чаробни стрелац, увертира
К. М. фон Вебер: Концерт за кларинет и оркестар бр. 1
А. Дворжак: Отело
Г. Малер: Симфонија бр. 10 (Адађо)

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744

Београдска филхармонија
Петак, 18.1.2019. у 20 сати
Велика дворана

Мудрословље 2

Диригент:
Урош Лајовиц
Солиста:
Сергеј Накарјаков, труба

Ј. Хајдн: Симфонија бр. 44 (Жалобна)
А. Арутуњан: Концерт за трубу и оркестар
П. Хиндемит: Хармонија света

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744