Симфонијски оркестар и хор РТС
Субота, 3.11.2018. у 20 сати
Велика дворана

Велики јубилеји

Симфонијски оркестар и хор РТС

Солисти:

Наталија Младеновић, клавир

Софија Пижурица, сопран

Љубомир Поповић, тенор

Небојша Бабић, баритон

Диригент: Бојан Суђић

Програм: Христић, Дебиси, Гуно

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400, 500, 600 дин.

Камерни оркестар Музикон
Четвртак, 29.11.2018. у 20 сати
Велика дворана

Level up концертна сезона

Камерни оркестар Музикон

Гости:

Милош Петровић, виолина

Дамир Орашчанин, виолина

Диригент: Александар Седлар

Програм:

С. Прокофјев – Концерт за виолину број 1

А. Седлар – Симфонија (премијера)

В. А. Моцарт – Фигарова женидба увертира

 

 

Организатор: Музикон

Цена карата: 800 и 1.000 дин.

Студенти имају попуст од 50% уз индекс.

Волите ли Брамса
Субота и недеља, 10. и 11.11.2018.
Велика дворана

ВОЛИТЕ ЛИ БРАМСА   Циклус Музичка радионица Субота 10. новембар у 18 часова Музичка галерија   Ања Оваскаинен и Ката Стојановић, виолине Павле Поповић, виолончело, Александар Лазовић, кларинет Уки Оваскаинен, клавир Програм: Скерцо за виолину и клавир Соната еф мол оп 120, бр 1 за кларинет и клавир Трио Ха дур за виолину, виолончело и…

Отварање фестивала БУНТ 6.0
Четвртак, 1.11.2018. у 20 сати
Велика дворана

Камерни оркестар Музикон
Диригент: Бетина Шмит, Аустрија
Солисти: Стеван Јовановић, контрабас
Уна Станић, виолина
Концертмајстор: Весна Станковић, Аустрија/Србија
Програм:
Сергеј Кусевицки: Концерт за контрабас и гудаче
Франц Шуберт: Рондо А-дур за виолину и гудаче
Франц Шуберт: Смрт и девојка за гудаче

 

Организатор: БУНТ

Цена карата: 500, 1.000 дин.

Александар Синчук, клавир
Понедељак, 10. децембар у 20 сати
Велика дворана

Концерт поводом 145 година од рођења Сергеја Рахмањинова Победник Четвртог међународног конкурса пијаниста „С.В. Рахмањинов“ Александар Синчук, клавир Програм: Рахмањинов Комади-фантазије оп. 3 Музички моменти оп. 16 Прелиди оп. 23, бр. 4, 5, 6 Етиде-слике оп. 33, бр. 5, 6, 7 Соната бр. 2, оп. 36   Организатор: Нова Расиа Цена карата: 900, 1.300 и…

Београдска филхармонија
Петак, 30.11.2018. у 20 сати
Велика дворана

ЗАВРШНИ КОНЦЕРТ: ФИЛХАДЕМИЈА 3
Диригент:
Урош Лајовиц
Солиста:
Борис Брезовац, виола
Александар Латковић, виолончело
В. А. Моцарт: Симфонија бр.40
Р. Штраус: Дон Кихот

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744