Велики јубилеји

Симфонијски оркестар и Хор РТС

Солисти:

Ирина Јордакеску, сопран

Ивана Србљан, мецосопран

Дејан Максимилијан Врбанчич, тенор

Јака Михелач, баритон

Диригент: Бојан Суђић

Програм:

Ђ. Росини, Стабат матер

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400,500,600 дин.