Piano land i Kolarčeva zadužbina predstavljaju STEINWAY koncertnu seriju,  jedinstven ciklus koji beogradskoj publici predstavlja najznačajnije pijaniste sa liste ovog renomiranog proizvođača klavira.

SENZACIJA TAKMIČENJA ČAJKOVSKI!

Mladi francuski pijanista Luka Debarg nastupiće prvi put u Beogradu 31. oktobra, a programom koji čine dela Šopena, Baha i Betovena, ostaviti bez daha publiku na Kolarcu! Za njegove nastupe širom sveta traži se karta više a kritičari ga opisuju kao otkriće decenije!

Arkadij Volodos je pijanista čiji povratak na scenu Kolarca beogradska publika čeka više od 10 godina. Njegovi prethodni nastupi su bili proglašeni koncertima godine, a Volodosa svuda u svetu opisuju kao Genija za klavirom! Arcadi Volodos će nastupiti 28. novembar uz dela Šuberta, Rahmanjinova i Skrjabina.

Jevgenij Sudbin potencijalno jedan od najzanimljivijih pijanista 21.veka, po oceni uglednog londonskog Dejli telegrafa, premijerno će se predstaviti beogradskoj publici odabranim delima Skarlatija, Čajkovskog, Skrjabina i Prokofjeva, repertoarom kojim iskazuje, na najbolji način, sve svoje vrhunske kvalitete. Koncert je zakazan za 27. februar.

Legendarna „kraljica za klavijaturom” Elizabet Leonskaja, u završnici prve STEINWAY koncertnE serijE, predstaviće svoj raskošan pijanistički talenat u tumačenju dela Mocarta, Berga i Šuberta 18. marta u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine.

Komplet ulaznica po ceni od 7.000 dinara je u prodaji na biletarnici Kolarčeve zadužbine.

Neka STEINWAY & SONS koncertna serija bude VAŠ IZBOR!