Piano land и Коларчева задужбина представљају STEINWAY концертну серију,  јединствен циклус који београдској публици представља најзначајније пијанисте са листе овог реномираног произвођача клавира.

СЕНЗАЦИЈА ТАКМИЧЕЊА ЧАЈКОВСКИ!

Млади француски пијаниста Лука Дебарг наступиће први пут у Београду 31. октобра, а програмом који чине дела Шопена, Баха и Бетовена, оставити без даха публику на Коларцу! За његове наступе широм света тражи се карта више а критичари га описују као откриће деценије!

Аркадиј Володос је пијаниста чији повратак на сцену Коларца београдска публика чека више од 10 година. Његови претходни наступи су били проглашени концертима године, а Володоса свуда у свету описују као Генија за клавиром! Арцади Володос ће наступити 28. новембар уз дела Шуберта, Рахмањинова и Скрјабина.

Јевгениј Судбин потенцијално један од најзанимљивијих пијаниста 21.века, по оцени угледног лондонског Дејли телеграфа, премијерно ће се представити београдској публици одабраним делима Скарлатија, Чајковског, Скрјабина и Прокофјева, репертоаром којим исказује, на најбољи начин, све своје врхунске квалитете. Концерт је заказан за 27. фебруар.

Легендарна „краљица за клавијатуром” Елизабет Леонскаја, у завршници прве STEINWAY концертнЕ серијЕ, представиће свој раскошан пијанистички таленат у тумачењу дела Моцарта, Берга и Шуберта 18. марта у Великој дворани Коларчеве задужбине.

Комплет улазница по цени од 7.000 динара је у продаји на билетарници Коларчеве задужбине.

Нека STEINWAY & SONS концертна серија буде ВАШ ИЗБОР!