У Британском савету у Лондону у току је завршна изложба двогодишњег пројекта Тејк Овер, која је отворена до 29. септембра.

На овој изложби су представљени сви учесници  пројекта као  и аудио, визуелна и штампана  документација о активностима на пројекту у претходне две године. Коларчева заджбина, као партнер у пројекту ТЕЈК ОВЕР, успешно је представљена на овој изложби, са презентацијама програма које је реализовао Савет младих Коларца.
У сарадњи са  уредничким тимом Коларца, млади људи су кроз овај пројекат, упознали начин рада институције и креирали нове програме чији циљ је био већа видљивост Коларчеве задужбине и развој нове публике.

Завршна активност Савета младих Коларца представљена је на ТЕЈК ОВЕР ФЕСТИВАЛУ у новембру 2016. године. Коларчева задужбина ће кроз различите програме и активности наставити сарадњу са Саветом младих до завшетка пројекта, у септембру 2017. године.

ТЕЈК ОВЕР- развој публике је пројекат финансиран кроз програм Креативна Европа, који је окупио Британски савет (Велика Британија) као носиоца пројекта, Bios (Грчка), TheatrodellaLimonaia (Италија), Коларчеву задужбину (Србија) и Удружење Chorea (Пољска).