“Da li sebi postavljamo pitanja?

Da li tragamo za odgovorima?

Da li verujemo tudjim vidjenjima?

Kako u traganjima prepoznati ličnu, pravu potrebu i želju?

Istiniti odgovori obitavaju samo u dubinama nas samih.” – Viktor Kiss

“WHAT ARE YOU LOOKING FOR?” je multimedijalna izložba Ružice Milovanović i Nikole Radojičića koja se sastoji iz devet fotografija i jednog video rada na zadatu temu.

Izložba će biti otvorena 24. decembra u 17 sati performansom Viktora Kissa nakon čega će u 18 sati biti premijerno pušten Nikolin video.

Postavka je otvorena do 5. januara 2018. godine.

Ružica Milovanović je rođena 1991. godine u Beogradu, od svoje sedme godine barata fotoaparatom.

Vremenom se usmerila ka beleženju života muzičke scene. Bila je akreditovana i fotografisala dešavanja u svim većim klubovima u regionu i festivalima: Time Warp 2015 (Majnhajm, Nemačka), Sen Vath 50th birthday party 2014 (Majnhajm, Nemačka), Blend 10 years 2016 (Atina, Grčka), Movement Festival 2016 (Tisno, Hrvatska) itd.

Sven Väth,  Octave One, Leftfield, Deep Dish, Green Velvet … objavljuju njene fotografije na svojim zvaničnim stranicama na društvenim mrežama.

Iza sebe ima sedam samostalnih (2011-2016) i učešće na više od deset grupnih izložbi. Potka samostalnih izložbi su uvek muzika i ritam.

Nikola Radojičić Skubi je rođen i odrastao u Kragujevcu devedesetih godina prošlog veka. Radoznalog i nemarnog duha, uvek sa više hobija i interesovanja, upušta se u avanturu života, uz muziku i mnoštvo prijatelja.

Dolaskom u Beograd na Fakultet za medije i komunikacije otvara mu se svet umetnosti, pre svega fotografije i filma.

Veliki avanturista koji istražuje svet oko sebe želeći da zabeleži što više lepote ove magične planete, osvaja gradove, zemlje i kontinente, upoznaje kulture, ljude, običaje.

Uvek se nada da će njegovi radovi biti prihvaćeni s odobravanjem, uz spoznaju da je lepota uvek u oku posmatrača.