„Да ли себи постављамо питања?

Да ли трагамо за одговорима?

Да ли верујемо тудјим видјењима?

Како у трагањима препознати личну, праву потребу и жељу?

Истинити одговори обитавају само у дубинама нас самих.“ – Виктор Кис

„WHAT ARE YOU LOOKING FOR?“ је мултимедијална изложба Ружице Миловановић и Николе Радојичића која се састоји из девет фотографија и једног видео рада на задату тему.

Изложба ће бити отворена 24. децембра у 17 сати перформансом Виктора Киса након чега ће у 18 сати бити премијерно пуштен Николин видео.

Поставка је отворена до 5. јануара 2018. године.

Ружица Миловановић је рођена 1991. године у Београду, од своје седме године барата фотоапаратом.

Временом се усмерила ка бележењу живота музичке сцене. Била је акредитована и фотографисала дешавања у свим већим клубовима у региону и фестивалима: Time Warp 2015 (Мајнхајм, Немачка), Sen Vath 50th birthday party 2014 (Мајнхајм, Немачка), Blend 10 years 2016 (Атина, Грчка), Movement Festival 2016 (Тисно, Хрватска) итд.

Sven Väth,  Octave One, Leftfield, Deep Dish, Green Velvet … објављују њене фотографије на својим званичним страницама на друштвеним мрежама.

Иза себе има седам самосталних (2011-2016) и учешће на више од десет групних изложби. Потка самосталних изложби су увек музика и ритам.

Никола Радојичић Скуби је рођен и одрастао у Крагујевцу деведесетих година прошлог века. Радозналог и немарног духа, увек са више хобија и интересовања, упушта се у авантуру живота, уз музику и мноштво пријатеља.

Доласком у Београд на Факултет за медије и комуникације отвара му се свет уметности, пре свега фотографије и филма.

Велики авантуриста који истражује свет око себе желећи да забележи што више лепоте ове магичне планете, осваја градове, земље и континенте, упознаје културе, људе, обичаје.

Увек се нада да ће његови радови бити прихваћени с одобравањем, уз спознају да је лепота увек у оку посматрача.