Piano land i Kolarčeva zadužbina predstavljaju STEINWAY  & SONS KONCERTNU SEZONU,  jedinstveni ciklus koji beogradskoj publici predstavlja najznačajnije pijaniste današnjice.

Nakon uspešno organizovane prve sezone, odličnog prijema publike i velike zainteresovanosti medija, organizatori su zadržali početni koncept da publici u Velikoj dvorani predstave eminentna imena svetskog pijanizma, kao i da promovišu Steinway & Sons instrument, jedinstven po svojoj izuzetnosti kvaliteta.

Andrej GUGNIN, ruski pijanista za koga kritičari kažu da je jedan od najuzbudljivijih pijanista svoje generacije, nosilac prvih nagrada na prestižnim takmičenjima Đina Bahauer i Sidnej. Premijerno će beogradskoj publici predstaviti sonate Betovena i Šuberta. Koncert je zakazan za subotu, 5. oktobar 2019. godine.

Boris BEREZOVSKI, proslavljeni pijanista, ljubimac beogradske publike postavio je sebi novi izazov – nastupe sa orkestrima ali bez dirigenta. Ovo nije neobično kada su u pitanju koncerti iz perioda baroka i ranog klasicizma ali je svakako kuriozitet kada su na repertoaru koncerti Šostakoviča i Šopena. Uz orkestar Muzikon, najavljujemo uzbudljivo i izazovno muzičko veče 9. decembra 2019. godine.

Denis KOŽUHIN, ekskluzivni umetnik sa Steinway artist liste, svoju pripadnost ovom brendu objašnjava sledećim rečima: Svaki klavir ima svoju jedinstvenu i posebnu melodiju. To je glas kojim pijanisti komuniciarju sa svetom. Glas Denisa Kožuhina će se čuti u tumačenju dela Betovena, Šuberta, Griga i Ravela u subotu, 22. februara 2020. godine.

Fazil SAJ, uvek intrigantan pijanista, koji će publici za završetak koncertne sezone predstaviti  koncert koji je zapravo mali “okršaj” u tumačenju dela Betovena i Fazila Saja. Pod nazivom Betoven vs Saj, očekuje nas Fazil Saj i njegovo tumačenje Hamer sonate kao i njegovog  pravog autorskog hita, sonate Troja. Koncert je zakazan za ponedeljak, 13. april 2020. godine.