Piano land и Коларчева задужбина представљају STEINWAY & SONS КОНЦЕРТНУ СЕЗОНУ,  јединствени циклус који београдској публици представља најзначајније пијанисте данашњице.

Након успешно организоване прве сезоне, одличног пријема публике и велике заинтересованости медија, организатори су задржали почетни концепт да публици у Великој дворани представе еминентна имена светског пијанизма, као и да промовишу Steinway & Sons инструмент, јединствен по својој изузетности квалитета.

Андреј ГУГНИН, руски пијаниста за кога критичари кажу да је један од најузбудљивијих пијаниста своје генерације, носилац првих награда на престижним такмичењима Ђина Бахауер и Сиднеј. Премијерно ће београдској публици представити сонате Бетовена и Шуберта. Концерт је заказан за суботу, 5. октобар 2019. године.

Борис БЕРЕЗОВСКИ, прослављени пијаниста, љубимац београдске публике поставио је себи нови изазов – наступе са оркестрима али без диригента. Ово није необично када су у питању концерти из периода барока и раног класицизма али је свакако куриозитет када су на репертоару концерти Шостаковича и Шопена. Уз оркестар Музикон, најављујемо узбудљиво и изазовно музичко вече 9. децембра 2019. године.

Денис КОЖУХИН, ексклузивни уметник са Steinway artist листе, своју припадност овом бренду објашњава следећим речима: Сваки клавир има своју јединствену и посебну мелодију. То је глас којим пијанисти комунициарју са светом. Глас Дениса Кожухина ће се чути у тумачењу дела Бетовена, Шуберта, Грига и Равела у суботу, 22. фебруара 2020. године.

Фазил САЈ, увек интригантан пијаниста, који ће публици за завршетак концертне сезоне представити  концерт који је заправо мали „окршај“ у тумачењу дела Бетовена и Фазила Саја. Под називом Betoven vs Saj, очекује нас Фазил Сај и његово тумачење Хамер сонате као и његовог  правог ауторског хита, сонате Троја. Концерт је заказан за понедељак, 13. април 2020. године.