Od 1.3. do 18.3. 2017.

BEOGRAD SPAVA predstavlja skulpture i crteže u celini ! Art produkte nastale kao rezultat moderne arhitehture i stvaralaštva ljudskih ideja na inspirativnom i istinitom nivou.

Arhitehtura predstavlja realizaciju u procesima složenih sistema današnjice, kao i nastancima naseljavanja novih prostora nepredviđene ciilizacije u spontanom okruženju nove reprodukcije stanovništva.

Materijalizacija novoizgrađenih objekata kao i infrastruktura u prostoru predstavljaju nestvarni i nerealan čin razvoja istinitosti u ekvivalentnosti moderne sadašnjice.

Ona ujedno predstavlja podsticaj novostvorenih ideja kao i neuspelih skladištenja ljudskih sudbina, pruža uslov za nastajanje novih građevinskih objekata, a ujedno je i rezultat dokazivanja u društvu kao građanskih malverzacija novčanih i materijalnih sredstava u svetu sadašnjosti.

Lazar Andrijašević rođen je 1964. godine u Beogradu. Diplomirao je na Fakultetu likovnih umetnosti u Beogradu, Smer vajarstvo (2012 godine). Trenutno se bavi umetničkim radom i stvaralaštvom, vlasnik je zanatske radnje u Beogradu. Samostalno je izlagao preko 10 puta, a učestvovao je na preko 30 kolektivnih izložbi. Učesnik je mnogobrojnih vajarskih radionica i kolonija, a veliki broj njegovih radova nalazi se u privatnim kolekcijama u zemlji i inostranstvu.

Kontakt:
063/207064, 060/ 5207064

REČ AUTORA
„NIJE VAŽNO GDE VEĆ SA KIM ŽIVIŠ“
„NIJE VAŽNO KOLIKO ZARAĐUJEŠ VEĆ SA KIM I ŠTA RADIŠ“
„NIJE GREH LAGATI DRUGE VEĆ JE GREH LAGATI SEBE“