Колачи, лизалице, мафини и други слаткиши Нине Миливојевић спремни су за новогодишње празнике и чекају на зидовима галерије Коларац АртЛаб од 24. до 28. децембра.

Седма самостална изложба младе уметнице инспирисана је новогодишњом еуфоријом и проналажењем одговарајућег божићног поклона, те ће све слике и изабрани цртежи из претходних пет година Нининог стваралаштва бити на распродаји.

И те не само да ће цене слика и цртежа бити снижене, већ као и код сваке праве распродаје, оно што вам се допада одмах скидате са зида и упаковано носите кући, право до новогодишње јелке.

Продајна изложба ће трајати четири дана али прави љубитељи распродаја знају да је све у тајмингу – нема друге шансе, те је отварање изложбе у уторак 24. децембра у 19 часова најбоља прилика да уграбите свој новогодишњи поклон.

Нина Миливојевић је рођена 1995. године у Ужицу. Основне студије сликарства завршила је на Академији уметности у Новом Саду, у класи професора Владе Ранчића. Мастер студије из сликарства завршава на Факултету ликовних уметности у Београду у класи професорке Симониде Рајчевић.

Ово је Нинина седма самостална изложба, а четврта у Београду, након излагања у Божидарцу, Дигиталној галерији Коларац и Кући људских права и демократије, у којој је своје радове представила публици током Недеље поноса. Поред београдске публике, Нинине радове имали су прилике да виде и Новосођани у галерији Бел Арт и КЦ Фабрика, али и њени суграђани Ужичани, где је самостално излагала у галерији Рефлектор.
Нина је, поред ових самосталних изложби, учествовала и на бројним групним изложбама у Ужицу, Београду, Новом Саду, Сомбору и Суботици, а њене слике продаване су и у Француској.