Ovo je priča o prijateljstvu, ljubavi, muzici i puno osmeha. Ovo je priča prepričana iz srca.

“Jednog zimskog dana obradovala me je poruka u kojoj je bilo postavljeno pitanje. Pitanje koje tada nije slutilo da će postati izložba.

Početkom godine imala sam priliku da provedem tri fantastična dana sa Nemanjom Radulović i njegovim orkestrom Double Sens; da uživam u čarima njihove muzike, njihovih proba, pauza, koncerata, … Pre svega društva.

Imala sam tu privilegiju da podelim sa njima osmeh, po koju reč, da čujem neke zanimljive priče od svih njih – kako su povezani, ko živi u Parizu, ko u Beogradu.

Muzika koju oni zajedno sviraju je magična, a energija koja postoji između njih dok izvode svaki komad je fantastična i mislim da se ne može opisati rečima.

Dozvolili su mi da budem pored njih na bini, kao i iza bine. Nisu se bunili, jako su bili prijatni i opušteni. Utisak koji su ostavili na mene, u mom srcu, trajao je mesecima. Puno vam hvala!

Kroz petnaest foto kolaža možete videti celu priču koja je trajala tri dana. Prve violine, druge violine, viole, violončela, kontrabas, klavir, čembalo, udaraljke, … svi su tu!” , Ružica Milovanović u kratkim crtama prepričava svoju priču o izložbi “U jednom dahu” koja će biti otvorena u četvrtak, 8. novembra u 19h u Muzičkoj galeriji Kolarčeve zadužbine.

Izložba će na dan otvaranja trajati do 21h, a postavka će stajati do 18.11. i biće otvorena za posetioce od 15-20h svakim danom.

Pored izložbe fotografija, u ArtLabu, koji se nalazi u suterenu Kolarčeve zadužbine, imaćete priliku da pogledate nešto sasvim drugačije od onoga što je Ružica do sada radila.

Deo projekta “U jednom dahu” koji će ostati kao iznenađenje za sve one koji budu došli na otvaranje izložbe, može jedino da vam zagolica maštu sa imenima divnih ljudi koji su  učestvovali u stvaranju: Boban Stošić, Dragan Đorđević, Sonja Kalajić, Jelena Dimitrijević i Aleksandra Đorđević.