Београдска филхармонија
17.3.2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Хауард Грифитс

Солиста:
Каролин Видман, виолина

Програм:
В. Волтон, Скапино, увертира
Б. Бритн, Концерт за виолину и оркестар
Р. Вон Вилијамс, Лондонска симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
10.3.2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Феликс Милденбергер

Солиста:
Паћо Флорес, труба

Програм:
Џ. Гершвин, Кубанска увертира
Е. Ошер, Латинске игре за трубу и оркестар
И. Стравински, Жар-птица, балет

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
3.3.2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Маркус Бош

Солисти:
Станко Мадић, виолина
Немања Станковић, виолончело

Програм:
Ј. Брамс, Трагична увертира
Ј. Брамс, Дупли концерт
Ј. Брамс, Симфонија бр. 4

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs