Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Хауард Грифитс

Солиста:
Каролин Видман, виолина

Програм:
В. Волтон, Скапино, увертира
Б. Бритн, Концерт за виолину и оркестар
Р. Вон Вилијамс, Лондонска симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs