Београдска филхармонија
Петак, 28.2.2020. у 20 сати
Велика дворана

#BETOVENINFLUENSER 4
Диригент:
Габријел Фелц
Гудачки квартет Београдске филхармоније

Солисти:
Елизабет Тајге, сопран

Симоне Шредер, алт

Пол Мекнамара, тенор

Терухико Комори, баритон

Л. ван Бетовен: Гудачки квартет оп. 135
Р. Вагнер: Зигфрид, 3. чин

 

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744

Београдска филхармонија
Петак, 21.2.2020. у 20 сати
Велика дворана

#BRATBETOVEN 3
Диригент:
Грегор Мајерхофер

Солиста:
Ксенија Милошевић, виолина

Ј. Сибелијус: Тужни валцер
С. Христић: Фантазија за виолину и оркестар
Р. Шуман: Манфред увертира
Л. Берио: Интерпретација

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744