Београдска филхармонија
Петак, 22.11.2019. у 20 сати
Велика дворана

#BETOVENVIRTUOZ 2

Диригент:
Хауард Грифитс

Солиста:
Сергеј Крилов, виолина

Л. ван Бетовен: Концерт за виолину и оркестар
Р. Шуман: Симфонија бр. 4

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744