БФ: Марко Ђоковић

#BETOVENNALAJNI 1

Диригент:
Марк Пјоле

Л. ван Бетовен: Симфонија бр. 1
Х. Берлиоз: Фантастична симфонија

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на тел. 0112630744