Желите да унапредите своје пословне вештине и освежите каријеру? Врхунски међународни МБА и мастер програми су ту да вам помогну да осигурате своју будућу каријеру.

Придружите се колегама професионалцима на виртуелном МБА догађају 12. маја.

Упознајте мастер програме из целог света преко интернета 11. маја.

Откријте оно најбоље у пословном образовању. Ево шта добијате на сваком догађају:

• Појединачни видео састанци са управницима мастер и МБА програма из школа WHU – Otto Beisheim School, EU Business School, Hult International Business School, Nottingham Trent University, Vienna University of Economics и многих других
• Личне консултације за студије бизниса и менаџмента
• Увид у опције учења на даљину
• Учествујте у лутрији за стипендију од 1.000 евра
• Детаљи могућности за стипендију

3 речи које резимирају ову јединствену прилику

Разноликост. Тако је много могућности за избор! Бизнис, менаџмент, маркетинг, финансије. Близу куће, у иностранству или пак на некој новој, далекој дестинацији. Ви бирате шта вам највише одговара.

Флексибилност. Још увек правите себи распоред за ову и следећу годину? Најбољи мастер и МБА програми имају опције похађања пуног, делимичног и онлајн програма како бисмо вам омогућили флексибилност.

Безбедност. Шта год да изаберете за дипломске студије, безбедност је највиши приоритет. Формат онлајн догађаја садржи све што вам је потребно да бисте из безбедности свог дома пронашли прави мастер или МБА програм за себе.

Резервишите васе место на време!

Почните већ данас уз Access Masters https://www.accessmasterstour.com/link/HSX

Почните већ данас уз uz Access MBA https://www.accessmba.com/link/HSW