Симфонијски оркестар РТС

Диригент: Бојан Суђић

Стефан Миленковић, виолина

Чајковски: Концерт за виолину

Золтан Борбељ, оргуље

Сен-Санс: Симфонија бр.3

 

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Улазнице: 1.200, 1.500, 2.000 дин.