Music Art Project – Музика наде – поносно најављује концерт “Музика ствара људе”

На концерту ће се представити деца узраста од 12 до 16 година из Бујановца, Сурдулице, Лесковца, Краљева, Ћуприје и Београда, коју је у њиховој разноликости здружила музика. Концерт се организује пред крај музичког кампа Музика наде, који се одржава у ОШ „Лазар Саватић“ у Земуну од 19. до 26. јула.

Жеља нам је да заједно са вама прославимо достигнућа и успех деце, укључене у програм Музика наде, која су нестрпљива да се још једном у пуном сјају покажу београдској публици.

На концерту ћете, уз дела великана светске музике, чути како негујемо домаћу фолклорну традицију и креирамо обраде других стилова и жанрова. Са посебним задовољством најављујемо да концерт припремамо у сарадњи са угледним међународним музичарима, диригентом Хосеom Анхелом Салазар Марином (Jose Angel Salazar Marin, Венецуела/Грчка), трубачем Серхиом Аруе Домингом (Sergiom Arrue Domingo, Шпанија) и перкусионистом са Краљевског конзерваториума у Мадриду Мануелом Перес Делгадом (Шпанија). Уз њихову подршку, више од 150 деце, чланова нашег хора и оркестра “Музика наде” ће извести иновативне аранжмане познатих песама из разних делова света и Србије.
Дођите да уживамо заједно!

Улаз је слободан. Молимо vас да због епидемиолошких мера, карте раније преузмете на портирници Коларчеве задужбине, почев од понедељка, 19. јула.