11. БАРОКНА АКАДЕМИЈА за напредне соло певаче и инструменталисте, 6-10. фебруар

Завршни концерт

Ментори: Мортен Роесен (Данска), Маријана Мијановић (Швајцарска), Предраг Госта (САД)

Тема: Глума за соло певаче и барокна интерпретација

 

Организатор: Студио за рану музику

Цена улазница: 500 динара