БФ/Марко Ђоковић

 

ВОДА 3

Диригент:

Фабрис Болон

Солиста:

Тамара Стефановић, клавир

А. Цемлински: Морска сирена
Ј. Брамс: Концерт за клавир и оркестар бр. 1

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744