Hypercube/концертна сезона 2017/2018.

Камерни оркестар МУЗИКОН

Милош Петровић, виолина, концертмајстор

Програм:

Менделсон, Симфонија за гудаче број 1

Верди, Гудачки квартет е-мол за гудачки оркестар

Јаначек, Свита за гудачки оркестар

Бриџ, Свита за гудачки оркестар

 

Организатор: Музичко удружење Музикон

Цена карата: 800, 1.000 дин.