Јулијан Рахлин, виолина и виола

Сара Мекелреви, виолина

 

Програм: Моцарт, Барток, Вјењавски, Пендерецки, Прокофјев

 

Организатор: ЦЕБЕФ
Улазнице: 1.000 и 1.500 дин.