Pure Strings / Само струне

Прoграм:

Четири годишња доба – А. Вивалди

Серенада за гудачки оркестар у Ц дуру, Оп. 48 – П.И. Чајковски

Специјални гост:

Кјуен Јуен, диригент и солиста на виолини

 

Цена карата: 800 динара