Хор и Симфонијски оркестар РТС
Бах/Божићни ораторијум
Ивана Лазар, сопран
Соња Руње, мецосопран
Леиф Арун-Солен, тенор
Сретен Манојловић, бас
Диригент: Бојан Суђић

 

Организатор: Музичка продукција РТС
Цене карата: 600, 800, 1.000 динара