Хор и Симфонијски оркестар РТС

Диригент: Станко Јовановић

Програм:

Л. Керубини, Реквијем

Бетовен, Симфонија број 8

 

Организатор: Музичка продукција РТС

Цена карата: 400, 500, 600 динара