Гудачи Симфонијског оркестра „Макрис“

Солисти:

Мирослав Павловић, виолина

Никола Мијајловић, труба

Давид Брути (Италија), саксофон

Програм: Макрис, Григ, Копланд, Шостакович и Динику – детаљније

 

Организатор: Центар за музику
Цена улазница: 300 дин.