БФ/Марко Ђоковић

Извиискра 2

Диригент:
Габријел Фелц

Солиста:
Барнабаш Келемен, виолина

Л. ван Бетовен: Леонора бр. 3
К. Сен-Санс: Концерт за виолину и оркестар бр. 3
Л. Јаначек: Синфонијета

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744