БФ: Марко Ђоковић

#БЕТОВЕНВИРТУОЗ 1
Диригент:
Кристијан Мандеал

Солиста:
Александар Маџар, клавир

Ф. Шуберт: Розамунда, одломци
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 4
С. Прокофјев: Симфонија бр. 7

 

Организатор: Београдска филхармонија

Информације на тел. 0112630744