БФ/Марко Ђоковић

Заплешите са Филхармонијом – Новогодишњи концерт 2

Диригент:
Оливер Дијаз

Солиста:
Лусеро Тена, кастањете

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744