БФ/Марко Ђоковић

Извиискра 3

Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Александар Бузлов, виолончело

Е. Елгар: Концерт за виолончело и оркестар
Д. Шостакович: Симфонија бр. 8

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744