БФ: Марко Ђоковић

#BRATBETOVEN 1
Диригент:
Габријел Фелц

Солиста:
Жан-Ефлам Бавузе, клавир

В. Мокрањац: Лирска поема
Л. ван Бетовен: Концерт за клавир и оркестар бр. 1
Г. Малер: Симфонија бр. 1

 

Организатор: Београдска филхармонија

Информације на тел. 0112630744