Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Габријел Фелц

Солиста:
Аника Тројтлер, клавир

Ј. Брамс Концерт за клавир и оркестар бр. 2
Р. Либерман Furioso
Р. Штраус Смрт и преображење

 

Организатор: Београдска филхармонија

Инфо на 0112630744