БФ/Марко Ђоковић

ВАЗДУХ 5

Диригент:

Хауард Грифитс 

Солиста:

Јол Ум Сон, клавир 

A. Дворжак: Подневна вештица
A. Дворжак: Концерт за клавир и оркестар
Ф. Шуберт: Симфонија бр. 3

Организатор: Београдска филхармонија
Информације на број 0112630744