Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент: Кристијан Мандеал
Ги Ешед, флаута

Програм: Моцарт, Бернштајн, Стравински

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфo на 0112630744, www.bgf.rs