Фото: Марко Ђоковић

Београдска филхармонија

Диригент:
Габријел Фелц
Солиста:
Aлина Вундерлин, сопран

Програм:
Р. Глијер Концерт за колоратурни сопран и оркестар
О. Респиги Драматична симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630733