Београдска филхармонија
26. 4. 2024. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија
ЗА БУДУЋНОСТ
Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Алексеј Володин, клавир

Програм:
М. Никодијевић, Раздвајање вода на небеса и мора / Други дан. Токата за оркестар
С. Прокофјев, Концерт за клавир и оркестар бр. 3
Д. Шостакович, Симфонија бр. 6

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
19. 4. 2024. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија
ЗА ОСКАРА
Диригент:
Џон Акселрод

Солиста:
Сантјаго Кањон Валенсија, виолончело

Програм:
Л. Бернштајн, На доковима Њујорка, симфонијска свита
Џ. Вилијaмс, Концерт за виолончело и оркестар
Е. В. Корнголд, Симфонија ин Фис

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs