Београдска филхармонија
26.5.2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Габријел Фелц

Солиста:
Андреј Коробејников, клавир

А. Берг, Три комада за оркестар
В. А. Моцарт, Симфонија бр. 29
Л. ван Бетовен, Концерт за клавир и оркестар бр. 5 (Емперор)

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

Београдска филхармонија
19.5.2023. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Кристијан Мандеал

Солиста:
Ана Тифу, виолина

Б. Барток, Румунске народне игре
Ј. Брамс, Концерт за виолину и оркестар
Ж. Енеску, Симфонија бр. 1

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs

ОТКАЗАН КОНЦЕРТ
Београдска филхармонија
12.5.2023. у 20

 

Београдска филхармонија

Диригент:
Хауард Грифитс

Солиста:
Камиј Тома, виолончело

В. А. Моцарт, Отмица из сараја, увертира
Ф. Саj, Концерт за виолончело и оркестар – Никад не одустај
Н. Римски-Корсаков, Шехерезада

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744, www.bgf.rs