Београдска филхармонија
23.12.2022. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Данијел Рајскин

Солиста:
Симоне Ламзма, виолина

С. Губајдулина, Оферторијум, концерт за виолину и оркестар
П. И. Чајковски, Манфред симфонија

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744,  www.bgf.rs

Београдска филхармонија
9.12.2022. у 20
Велика дворана

Београдска филхармонија

Диригент:
Урош Лајовиц

Солиста:
Арабела Штајнбахер, виолина

С. Прокофјев, Увертира на јеврејске теме
Ф. Менделсон, Концерт за виолину и оркестар
К. Вајл, Симфонија бр. 2

 

Организатор: Београдска филхармонија
Инфо на 0112630744,  www.bgf.rs