9. БЕОГРАДСКИ ШОПЕН ФЕСТ
ОКТОБАРСКИ ОМАЖ
Двоструки пијанистички реситал

МИЛОШ ПАВЛОВИЋ – биографија

НЕВЕН ШОБАЈИЋ – биографија

 

Цена карата: 300 дин.