Индивидуални сусрети са представницима врхунских светских пословних школа – Један на један МBA и Мasters скуп – Београд, 27-28. новембар 2019!

Access MBA и Access Masters пружају пословним стручњацима прилику да сазнају о врхунским MBA и Маsters програмима током личног разговора са представницима неких од најбољих светских пословних школа.
Када се пријавите за Један-на-један MBA и Мasters скуп, ваш профил се пажљиво упоређује и одабира за појединачне састанке са представницима пословних школа које одговарају вашим потребама и очекивањима.
У дану када се одржава догађај, пружа вам се прилика да:
– Присуствујете индивидуалним 20-минутним састанцима са руководиоцима за пријем на МBA програме
– Добијете персонализовану процену профила и оријентацију од стране стручних МBA консултаната и GMAT инструктора
– Мастерс отворени сајам на којем врхунски универзитети представљају мастер програме из области финансија, менаџмента, маркетинга, науке, инжењеринга, технологије, математике
– Сазнате информације од представника школа и дипломаца на панел дискусијама
– Добијете приступ фонду за стипендирање МBA и Маsters програма вредном више од два милиона евра
– БЕСПЛАТАН ваучер за водећи портал за дигитално учење – DigitalEdu
+ Освојите посету школи по избору!
Имаћете прилику да се лично повежете са најбољим пословним школама на свету, као што су следеће: Vienna University, SDA Bocconi, EU Business School, IE Business School, University of Sheffield, Syracuse University, Hult, Vlerick Business School, ESMT, Politecnico di Milano и многе друге.
Саветник за Access MBA и Маsters ће вас касније контактирати да бисте разговарали о свом пројекту и заказаће вам појединачне састанке са универзитетима који вас интересују, а који учествују на догађају. Искористите предности ових услуга – потпуно бесплатно – пријавите се овде сада! Региструјте се овде:

Access Masters 27. новембар: https://www.accessmasterstour.com/link/D1M

Access MBA 28. новембар: https://www.accessmba.com/link/D1L

 

Ако се пријавите најмање 10 дана пре МBA и Маsters скупа, добићете процену профила и прилику за личне консултације које ће вам помоћи да одредите који је МBA и Мasters програм најпогоднији за вас.