Ово је прича о пријатељству, љубави, музици и пуно осмеха. Ово је прича препричана из срца.

“Једног зимског дана обрадовала ме је порука у којој је било постављено питање. Питање које тада није слутило да ће постати изложба.

Почетком године имала сам прилику да проведем три фантастична дана са Немањом Радуловић и његовим оркестром Double Sens; да уживам у чарима њихове музике, њихових проба, пауза, концерата, … Пре свега друштва.

Имала сам ту привилегију да поделим са њима осмех, по коју реч, да чујем неке занимљиве приче од свих њих – како су повезани, ко живи у Паризу, ко у Београду.

Музика коју они заједно свирају је магична, а енергија која постоји између њих док изводе сваки комад је фантастична и мислим да се не може описати речима.

Дозволили су ми да будем поред њих на бини, као и иза бине. Нису се бунили, јако су били пријатни и опуштени. Утисак који су оставили на мене, у мом срцу, трајао је месецима. Пуно вам хвала!

Кроз петнаест фото колажа можете видети целу причу која је трајала три дана. Прве виолине, друге виолине, виоле, виолончела, контрабас, клавир, чембало, удараљке, … сви су ту!” , Ружица Миловановић у кратким цртама препричава своју причу о изложби “У једном даху” која ће бити отворена у четвртак, 8. новембра у 19 сати у Музичкој галерији Коларчеве задужбине.

Изложба ће на дан отварања трајати до 21, а поставка ће стајати до 18.11. и биће отворена за посетиоце од 15-20 сати сваким даном.

Поред изложбе фотографија, у АртЛабу, који се налази у сутерену Коларчеве задужбине, имаћете прилику да погледате нешто сасвим другачије од онога што је Ружица до сада радила.

Део пројекта “У једном даху” који ће остати као изненађење за све оне који буду дошли на отварање изложбе, може једино да вам заголица машту са именима дивних људи који су  учествовали у стварању: Бобан Стошић, Драган Ђорђевић, Соња Калајић, Јелена Димитријевић и Александра Ђорђевић.